30/3/12

Πρόσκληση του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟY ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η Γενική Συνέλευση του Ε.Ε.Τ.Ε. θα γίνει την Τετάρτη 4 Απρίλη 2012, ώρα 6.00 μ.μ. στα γραφεία του Ε.Ε.Τ.Ε., Βαλτετσίου 42, Εξάρχεια. Επειδή ποτέ δεν είναι δυνατή η απαρτία στην Α΄ συγκέντρωση παρακαλείσθε να έλθετε, οπωσδήποτε στη Β΄ συγκέντρωση, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Απριλίου 2012, στις 6.00μ.μ.
στο Μετσόβειο Πολιτεχνείο, στην αίθουσα Πρεβελάκη
της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών (είσοδος από Τοσίτσα)

http://www.eete.gr

29/3/12

Εκλογές στην Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας

http://photounion.gr/?p=481
ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΣΤΙΣ 29-3-2012

Από τα (354) ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ του σωματείου, τα ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕΛΗ είναι ( 218) ΨΗΦΙΣΑΝ συνολικά (207) μέλη συμπεριλαμβανομένων των μελών που ψήφισαν σύμφωνα με το άρθρο 46 του καταστατικού από διάφορες πόλεις της Ελλάδας .
Ήτοι στην Αθήνα ψήφισαν 180 μέλη, στην Θεσσαλονίκη 7 μέλη, στην Πάτρα 3 μέλη, στα Μέθανα 1 μέλος , στην Κέρκυρα 1 μέλος, στη Λάρισα 6 μέλη στα Γιάννενα 3 μέλη, στο Ναύπλιο 1μέλος , στη Σαντορίνη 1μέλος, στη Καρδίτσα 1 μέλος, στο Ηράκλειο 3 μέλη .
Οι φάκελοι από τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, τα Μέθανα, την Κέρκυρα, την Λάρισα, τα Γιάννενα, το Ναύπλιο, τη Σαντορίνη, την Καρδίτσα, το Ηράκλειο ερρίφθησαν σφραγισμένοι στην κάλπη. Αφού εξετάστηκε η κάλπη και βρέθηκε άθικτη ο Πρόεδρος έκανε την αποσφράγισή της μπροστά στα μέλη και αρίθμησε τους φακέλους. Στην κάλπη βρέθηκαν
(207) φάκελοι όσα και τα μέλη που ψήφισαν. Άρχισε η αποσφράγιση των φακέλων και η διαλογή των ψηφοδελτίων με την αρίθμηση αυτών και την υπογραφή της δικαστικής αντιπροσώπου. Από το σύνολο των ( 207 ) καταμετρηθέντων και αριθμηθέντων ψηφοδελτίων ευρέθησαν
Έγκυρα ψηφοδέλτια: (190)
Άκυρα ψηφοδέλτια(17)
Λευκά ψηφοδέλτια (0)
Κατόπιν τούτων και αφού καταμετρήθηκαν τα ψηφοδέλτια για κάθε συνδυασμό καθώς και οι σταυροί προτίμησης των υποψηφίων προέκυψε το ακόλουθο αποτέλεσμα:
Ο συνδυασμός ΚΟΙΝΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ έλαβε(180) προτιμήσεις
Ο συνδυασμός ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ έλαβε (10) προτιμήσεις.
ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ έλαβαν ο καθένας τους σταυρούς προτίμησης που αναφέρονται αναλυτικά κατωτέρω:
ΔΙΟΙΚ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΛΩΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ (130)
ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (116)
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (91)
ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ (83)
ΤΡΙΧΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ(62)
ΜΗΤΣΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΣ (54)
ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΗΣ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ(54)
ΒΛΑΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ(49)
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ(48)





Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012, στα γραφεία της Ένωσης (Φειδίου 2, Αθήνα).
Την ψήφο των φωτορεπόρτερ συναδέλφων τους ζήτησαν εκτός από το Κοινό ψηφοδέλτιο και το ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο «Φωτορεπόρτερ πίσω από την κάμερα», οι Απόστολος Ντόμαλης (Ημερήσιος Κήρυκας) και Αλέξανδρος Μπελντές (εργάζεται στην Αθήνα).


απο το http://www.larissanet.gr

Πληροφορίες

Αθηνα, Greece
http://www.manolokasimatis.gr