31/12/11

"Νέες προτάσεις" στην φωτογραφική αγορά...

"τρεις καταπληκτικές προσφορές φωτογράφισης με κουπόνια"
Mανολης Kασιματης

Καταπληκτική εξέλιξη... Δείτε τις "Νέες προτάσεις" στην φωτογραφική αγορά. Τρεις καταπληκτικές προσφορές φωτογράφισης... με κουπόνια. Συνοψίζοντας το μονό που θα μπορούμε να πούμε έκτος του ότι η αγορά είναι άπαικτη και πάντα θα βρίσκει τρόπους... την σιωπή όλων των ενδιαφερόμενων(σωματεια, περιοδικα) του κλάδου.
Το αν οι τιμές είναι απίστευτες ή όχι, αν το είδος διαφήμισης ή προώθησης είναι έξυπνο η όχι, ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να έρθει στην σκέψη όλων των επαγγελματιών φωτογράφων, σίγουρα δεν δικαιολογεί τόσο μεγάλη σιωπή.
Εσείς τι κουπόνια προσφοράς έχετε σήμερα;
Ακλουθούν αναλυτικά οι προσφορές φωτογράφισης με κουπόνια για να συγκρίνετε την καυτερότερη...
συνεχεια...http://fmag.gr/node/2174

Μια πρωτοποριακή υπηρεσία για τους φωτογράφους

Ενημερωθείτε για μία υψηλής τεχνολογίας εφαρμογή αυτοματισμού, κατασκευασμένη αποκλειστικά για φωτογράφους από την εταιρεία HOTech.

Το Picktureit, η νέα πρωτοποριακή υπηρεσία της HOTech (http://www.hotech.gr) που απευθύνεται στους φωτογράφους και τους πελάτες τους
Η νέα υπηρεσία Picktureit (www.Picktureit.gr), το απαραίτητο εργαλείο για τον επαγγελματία φωτογράφο, προσφέρει πλέον τη δυνατότητα σε κάθε πελάτη να προσκαλέσει φίλους και συγγενείς να κάνουν τις δικές τους επιλογές φωτογραφιών από την εκδήλωση του. Συμπληρώνοντας μόνο το email των ατόμων που επιθυμεί να προσκαλέσει, ο ενδιαφερόμενος προσφέρει αυτόματη πρόσβαση στο άλμπουμ της εκδήλωσής του που είναι αναρτημένο στο Picktureit, δίνοντας σε περισσότερους από έναν τη δυνατότητα να εγγραφούν ταυτόχρονα, να επιλέξουν τις φωτογραφίες που επιθυμούν και να καταχωρήσουν τη δική τους παραγγελία. Κάθε νέος προσκεκλημένος έχει το δικό του καλάθι επιλογών, προκειμένου οι παραγγελίες του να είναι ανεξάρτητες από εκείνες των υπολοίπων πελατών της εκδήλωσης. Η νέα δυνατότητα που προσφέρει το Picktureit ισχύει και για όλες τις εκδηλώσεις που έχουν ήδη αναρτηθεί, ενώ δεν επιφέρει κανένα επιπλέον κόστος για το φωτογράφο, καθώς όλες οι παροχές της υπηρεσίας είναι στη διάθεσή του με την αγορά ενός μόνο κουπονιού για κάθε εκδήλωση. Η χρήση του Picktureit δεν απαιτεί καμία συνδρομή ή άλλη αρχική επένδυση. Παράλληλα, παρέχει δυνατότητα για δωρεάν δοκιμαστικές αναρτήσεις εκδηλώσεων, καθώς και για ενσωμάτωση της υπηρεσίας στον ιστότοπο του εκάστοτε φωτογράφου.
Το Picktureit μειώνει το χρόνο και το κόστος της διαδικασίας επιλογής των φωτογραφιών, αυτοματοποιώντας όλες τις χρονοβόρες διαδικασίες.

Πληροφορίες

Αθηνα, Greece
http://www.manolokasimatis.gr