1/7/13

PHOTO HOTEL - ξενοδοχειακή φωτογραφία.

πρωτη δημοσιευση 31/12/11
Μια ενδιαφέρουσα φωτογραφική πρόταση κάνει η PHOTO HOTEL που όπως σημειώνει είναι η πρώτη ευρωπαϊκή εταιρεία που ειδικεύεται στη ξενοδοχειακή φωτογραφία.
οπως περιγράφει στην ιστοσελιδα της http://www.photohotel.com
Η φωτογραφία αναπτύσσεται ταχύτατα , αλλά δεν καταφέρνει ο καθένας να βγάλει όμορφες φωτογραφίες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι φωτογράφοι μας εκπαιδεύονται από επαγγελματίες. Κατά συνέπεια, προσφέρουν στους τουρίστες, με τις εικόνες τους, μια διαφορετική ματιά των διακοπών τους. Σε κάθε εγκατάσταση, υπάρχει μια ανεξάρτητη ομάδα PHOTO HOTEL, που αποτελείται από 2 άτομα, ένας φωτογράφος και ένας σύμβουλος φωτογραφίας. Οι σχέσεις τους και η αξία των υπηρεσιών τους εκτιμάται από τους τουρίστες που τους θεωρούν απολύτως μέλη του ξενοδοχείου.
και συνεχίζει αναλύοντας τις δύο ειδικότητες:
Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
- Εξηγεί τη λειτουργία των υπηρεσιών φωτογραφίας μας και τη χρήση των τερματικών σταθμών. - Συμβάλλει στη γενική ατμόσφαιρα μέσα στο κλαμπ.
- Διαχειρίζεται το λειτουργικό τμήμα του χώρου φωτογραφίας (συλλογή, εκτύπωση φωτογραφιών). - Υποστηρίζει, κατευθύνει και παρέχει πληροφορίες σχετικά με όλες τις πτυχές που συνδέονται με τη φωτογραφία. - Εκφράζει την προσωπική και την επαγγελματική του κατάρτιση, που επικεντρώνεται κυρίως στα κλαμπ διακοπών.
Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ
- Διασφαλίζει τις φωτογραφίες στην εγκατάσταση κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας.
- Συμβάλλει στην ψυχαγωγία των παραθεριστών - Γίνεται ένα πρόσωπο που εκτιμάται από όλους για τη συμπεριφορά , τις σχέσεις και την αίσθηση του χιούμορ του/της.
- Ακολουθεί μια προσωπική και επαγγελματική επιμόρφωση που επικεντρώνεται κυρίως στα κλαμπ διακοπών. Ο φωτογράφος είναι παρών κατά τις σημαντικότερες στιγμές της ημέρας:
- Κατά τις κύριες δραστηριότητες (προπαρασκευαστικά παιχνίδια, θεματικές βραδιές, διάφορες δραστηριότητες...) - Σε φωτογραφίσεις με ραντεβού (ανάλογα με το περιβάλλον του κλαμπ: το ηλιοβασίλεμα στην παραλία, σε ένα εξωτικό κήπο, σε μια τυπική αρχιτεκτονική ...)
Καταλήγωντας η PHOTO HOTELL επισημαίνει εκτός του ότι είναι μια ποιοτική υπηρεσία, η εμπειρία και η τεχνογνωσία της θα προβάλει, ποικιλοτρόπως, την επιχείρηση όσων επιλέξουν να συνεργαστούν μαζί της.

Πληροφορίες

Αθηνα, Greece
http://www.manolokasimatis.gr