16/10/12

Όλοι στην απεργία, κανένα φωτογραφείο ανοικτό.


http://agosynfoto.blogspot.gr/2012/10/18.html

Όλοι στην απεργία,  κανένα φωτογραφείο ανοικτό.
Συμμετέχουμε με το πλαίσιο της ΠΑΣΕΒΕ, όλοι μαζί να διαδηλώσουμε:
ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ
Αγωνιζόμαστε να μην περάσει η φορολόγηση με 30-35% και η κατάργηση του αφορολόγητου. Πρόκειται για ένα ακόμη βήμα προς  τη βίαιη καταστροφή των μικρών επιχειρήσεων προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για επενδύσεις του μεγάλου κεφαλαίου. Για αυτούς δουλεύει η τρικομματική συγκυβέρνηση, η ύπαρξη μεγάλου αριθμού μικρών επιχειρήσεων θεωρείται εμπόδιο στην ανάπτυξη όπως τη θέλει η ΕΕ.
Να μην περάσουν τα νέα αντιασφαλιστικά μέτρα που καθιστούν τη συνταξιοδότηση για τα λαϊκά στρώματα πρακτικά ανέφικτη.
Διαδηλώνουμε μαζί με τους συμμάχους μας εργατοϋπάλληλους, με τους μισθούς στον πάτο δεν υπάρχει περιθώριο επιβίωσης ούτε για μας.
Είναι κοινός ο αντίπαλος, η πολιτική που εξυπηρετεί την κερδοφορία των μονοπωλιακών επιχειρήσεων όπως εκφράζεται από την ΕΕ και υλοποιείται από τις κυβερνήσεις σε όλες τις χώρες της, είτε με μνημόνια είτε χωρίς αυτά.
Έχουμε χρέος απέναντι στα παιδιά μας να μην αφήσουμε να γίνει πραγματικότητα ο εφιάλτης που μας ετοιμάζουν. Η ανταγωνιστικότητα του κεφαλαίου οδηγεί τα λαϊκά στρώματα να εργάζονται για μια χούφτα ρύζι, δίχως πρόνοια, υγεία, παιδεία. Αυτήν την ανταγωνιστικότητα υπερασπίζονται σήμερα τόσο η κυβέρνηση όσο και οι επίδοξοι κυβερνήτες, αλλά και οι συνδικαλιστικές ηγεσίες που στο όνομα του κοινωνικού εταιρισμού παζαρεύουν την εξαθλίωσή μας.
Η ηγεσία της ΓΣΕΒΕΕ έχει τεράστιες ευθύνες όταν υπερασπίζεται  την ανταγωνιστικότητα που προϋποθέτει την καταστροφή μικρών επιχειρήσεων. Αφού επί χρόνια ξεπούλησε το κίνημα των ΕΒΕ σήμερα πλασάρει ως λύση ένα άλλο μείγμα πολιτικής που θα αφήνει ευχαριστημένους μονοπώλια και μικρούς ΕΒΕ, κρύβοντας ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατο να συμβεί. Τελικά βάζει πλάτη στην καταστροφή μας.
Μαγαζί το μαγαζί, συνάδελφο το συνάδελφο να φτάσει παντού
 αυτό το σύνθημα:
Έχουμε τη δύναμη, μπορούμε να τους ανατρέψουμε! 

Αγωνιστική Συνεργασία Φωτογράφων 

Πληροφορίες

Αθηνα, Greece
http://www.manolokasimatis.gr