3/5/12

Kαλο μηνα με αγωνες... ΣΥΡΙΖΑ

 ωστε να εχουμε αυτα που οι αλλοι μας επεβαλαν για μας χωρις εμας.. με την ψηφο μας στην ελπιδα που μας υποσχεται ο ΣΥΡΙΖΑ.
















Εμείς οι ελεύθεροι επαγγελματίες, φωτογράφοι, έχουμε τα ίδια προβλήματα με την υπόλοιπη κοινωνία, το εισόδημα μας προέρχεται από το εισόδημα των πελατών μας, σε αυτές τις εκλογές δεν ψηφίζουμε συντεχνιακά, ψηφίζουμε για το μέλλον των παιδιών μας και η λύση είναι αριστερά.
Αποφάσισαν χωρίς εμάς Προχωράμα χωρίς αυτούς
Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
 10 στόχοι διεκδίκησης και δέσμευσης
1.Ασπίδα προστασίας για να βγει η κοινωνία όρθια από την κρίση
2.Να απαλλαγούμε από τον βραχνά του χρέους.
3.Αναδιανομή,φορολογία του πλούτου, κατάργηση περιττών δαπανών.
4.Παραγωγική, κοινωνική και περιβαλλοντική ανασυγκρότηση
5.Σταθερή εργασία με αξιοπρεπή μισθό και ασφάλεια
6.Δημοκρατία παντού. Δημοκρατικά πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα για όλους και όλες
7.Ισχυρό κοινωνικό κράτος.
8.Η Υγεία είναι κοινωνικό αγαθό και δικαίωμα όλων
9.Προστασία της Παιδείας, της έρευνας, του πολιτισμού και του αθλητισμού από την πολιτική των Μνημονίων.
10.Ανεξάρτητη και φιλειρηνική εξωτερική πολιτική
 Αυτό το οικονομικό και κοινωνικό σύστημα έχει αποτύχει και πρέπει να ανατραπεί!
Η οικονομική κρίση που συγκλονίζει τον παγκόσμιο καπιταλισμό διέλυσε ψευδαισθήσεις.
Όλο και περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν ότι η καπιταλιστική κερδοσκοπία είναι απάνθρωπος τρόπος οργάνωσης της κοινωνίας. Ότι η λειτουργία ιδιωτικών τραπεζών ωφελεί μόνο τους τραπεζίτες και βλάπτει τους πολλούς. Μεγαλοβιομήχανοι και μεγαλοτραπεζίτες εισπράττουν τα δισεκατομμύρια που λείπουν από την Υγεία, την Παιδεία και τις συντάξεις.Η έξοδος από την κρίση χρειάζεται τολμηρά μέτρα που θα εμποδίσουν τους υπαίτιους της κρίσης να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο. Εμείς επιδιώκουμε το νέο πρότυπο παραγωγής και διανομής του πλούτου να είναι υπόθεση όλης της κοινωνίας, η μεγάλη καπιταλιστική ιδιοκτησία να γίνει δημόσια και η οικονομία να διευθύνεται δημοκρατικά με κοινωνικά και οικολογικά κριτήρια. Ο σοσιαλισμός με ελευθερία, πλήρη άνθηση της δημοκρατίας όπου όλοι οι πολίτες συμμετέχουν στα κέντρα λήψης των αποφάσεων, είναι ο στρατηγικός μας στόχος. ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
 Μπορούμε να νικήσουμε. Με την ενότητα και τη δημιουργία ενός νέου συνασπισμού εξουσίας με πυρήνα την Αριστερά. Με την συμμαχία του λαού, την έμπνευση, τη δημιουργική προσπάθεια και με τους αγώνες των εργαζομένων, που θα εξουσιάζουν και θα διαμορφώνουν τη ζωή και το μέλλον τους.
Τώρα, ψηφίζει ο λαός! Τώρα παίρνει την εξουσία ο λαός!
 Σε αυτές τις εκλογές μπορεί και πρέπει με την ψήφο του να κλείσει μια θλιβερή παρένθεση, να δώσει τέλος στο καθεστώς των μνημονίων και της τρόικας και να ανοίξει μια νέα σελίδα ελπίδας και αισιοδοξίας για το μέλλον.  Για την Ελλάδα και την Ευρώπη, η λύση είναι αριστερά!

Κώστας Αλεξίου φωτογράφος πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων (ΠΟΦ)
Γιάννης Λαγουδάκης φωτογράφος υποψήφιος ΣΥΡΙΖΑ Β` ΠΕΙΡΑΙΑ http://syriza-peramatos.blogspot.com/2012/04/blog-post_20.html/

Γιώργος Λάβδας  φωτογράφος-φωτορεπόρτερ

Πληροφορίες

Αθηνα, Greece
http://www.manolokasimatis.gr