24/8/11

Το ΝΑΤΟ στην Τρίπολη

αναδημοσιευση
Το ΝΑΤΟ στην Τρίπολη
http://overdisinformation.wordpress.com

Η νατοϊκή ‘επανάσταση’ νίκησε…αλλά οι βομβαρδισμοί συνεχίζονται κανονικά.
Τί παράξενο θέαμα αλήθεια…όλοι οι ‘προοδευτικοί’ ‘αντιεξουσιαστές’ και λοιποί που ανησυχούσαν για την τύχη της Βεγγάζης το Μάρτιο και ζητούσαν απεγνωσμένα επέμβαση των Δυτικών για να σωθούν ‘οι άμαχοι’, σήμερα απολαμβάνουν το υπερθέαμα της σφαγής στην Τρίπολη-Βηρυτό που βομβαρδίζεται αδιαλλείπτως απ’τα ‘συμμαχικά’ αεροσκάφη (την τελευταία εβδομάδα έχουν ενταθεί οι βομβαρδισμοί και από αμερικανικά αεροπλάνα στην περιοχή της Τρίπολης, κατά δική τους παραδοχή) και δέχεται εισβολή από τους υποτακτικούς του ΝΑΤΟ στο έδαφος, παρέα με (πραγματικούς αυτή τη φορά) μισθοφόρους απ’το Κατάρ, πράκτορες και μέλη ειδικών δυνάμεων από Αγγλία/Γαλλία.
Διαβάστε εδώ από τους ίδιους τους ΝΑΤΟϊκούς, ποιοί ήταν οι πραγματικοί…freedom fighters της Λιβύης: Μυστικές ομάδες από χώρες μέλη του ΝΑΤΟ παρείχαν ‘κρίσιμη βοήθεια’ στους Λίβυους ‘αντάρτες’.

Το κείμενο είναι μια σύνοψη των γεγονότων των τελευταίων ημερών από τον Martin Iqbal, της ιστοσελίδας empirestrikesblack.
Το ΝΑΤΟ στρώνει το δρόμο για εμφύλιο πόλεμο & ξένη κατοχή ενώ οι πετρελαϊκοί γίγαντες της Δύσης ορμάνε στη Λιβύη........
συνεχεια στο μπλοκ http://overdisinformation.wordpress.com

Πληροφορίες

Αθηνα, Greece
http://www.manolokasimatis.gr